BIOAQUA proti černým tečkám |recenze

26. května 2016 v 19:35 | gabcaticha |  cosmetics
Čauva.
Dneska vám chci zrecenzovat už docela známou masku proti černým tečkám. Že něco takovýho existuje jsem zjistila hlavně na instagramu a potom na youtube, kde jsem viděla video od Petrylovelyhair a to mě přesvědčilo, že to vyzkouším.



Tuto masku jsem koupila na Ali expressu, ale seženete ji i na Wish, eBay a dalších podobných obchodech. Stála mě v přepočtu asi 56 korun. A co to teda vůbec je?
Je to prostě taková ta maska, která vám po sloupnutí vytáhne všechny póry a černý tečky. Přidává se do ní dřevěné uhlí, které čistí a detoxikuje pleť a v kosmetice je velice oblíbené.

Můžete nanést klidně prstem, protože to jde v pohodě umýt. Já jsem si vybrala hlavně problematický místa, jako je T zóna, nos a brada, ale můžete klidně i na celý obličej. Je to taková leptavá, mazlavá hmota a musí se nanýst větší vrstva, aby to vůbec něco vytáhlo. Počkáte tak půl hoďky, než to zaschne (poznáte to tak, že to zmatní a už se to nebude lepit) a můžete sloupnout. Přiznám se pod očima to dost štípalo až mi tekly slzy. Smějící se Ale dá se to vydržet.


No a výsledek? U mě teda žádná sláva. Čekala jsem od toho víc, podle obrázku co k tomu ukazovali a podle recenzí na Ali jim to vytáhlo víc. Možná je to tím, že jich asi tolik nemám nebo já nevim. Jinak žádná vyrážka nebo červenou pleť jsem neměla. Myslím, že za zkoušku to stálo, takže kdo o tom přemýšlíte, tak to zkuste. Třeba vám to nebude fungovat, třeba bude, ale myslím, že za tu cenu se vyplatí to riskovat. Usmívající se

Tak já doufám, že jsem vám pomohla v rozhodování jestli tohle jo nebo ne a nebo jsem vám ukázala něco, pro vás, uplně novýho. Jinak kdo jste zkoušel napište mi jaký byl váš výsledek.
Mějte se! Líbající
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eli♥ Eli♥ | Web | 26. května 2016 v 22:21 | Reagovat

měla jsem ty vzorečky a je skvělá =)

2 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 28. května 2016 v 8:10 | Reagovat

Mám a nic moc. I přítel si stěžoval, že to nevypadá jako na obrázku, myslela jsem, že to vytáhne více nečistoty :-/

3 gabcaticha gabcaticha | Web | 29. května 2016 v 0:45 | Reagovat

[2]: přesně :) mám stejný názor. Ale podle mě to je u každýho jinak. Někomu to sedí někomu ne, treba zalezi na typu pleti nebo jak hodne necistoty v ní je. :)

4 Dendy Dendy | Web | 29. května 2016 v 13:13 | Reagovat

Nezkoušela jsem, ale každý má jinou pleť a někomu to pomáhá a někomu ne. :) Já na černé tečky moc netrpím, ale přítel ano tak jsem se na to jednou už dívala.

5 steel32 steel32 | Web | 29. května 2016 v 15:21 | Reagovat

černýma tečkama moc netrpím, ale na ty póry si to sakra koupím! :D

6 steel32 steel32 | Web | 29. května 2016 v 15:22 | Reagovat

jinak btw. nevíš, kde přesně se to dá sehnat v kamenným obchodě? :D páč za tu cenu..třeba zrovna mě to pomůže :DD

7 Olja:) Olja:) | Web | 29. května 2016 v 16:36 | Reagovat

O tom už jsem toho slyšela hodně! I recenze na youtubku jsem viděla a půlka lidí je maximálně spokojená a druhá říká,že na hovno :D tak já nevím no .. :D

8 gabcaticha gabcaticha | Web | 29. května 2016 v 19:15 | Reagovat

[6]: Tyjo v to vůbec netuším, ale na ňákým českým eshopu by to mohli mít. A myslim ze to bude mozna trochu kvalitnejsi. 😀

[7]: Mě tříde že to je spis na ty černý tečky a ty já nemám takze asi proto sem nevidela zádnej rozdíl. A póry mě to moc nevytáhlo no:/ Ale urcite to je o typu pleti. ☺

9 DIYLenka DIYLenka | Web | 30. května 2016 v 12:15 | Reagovat

ja som si to skušala vyrábať podľa DIY návodu no vravím že nikdy viac :D síce mi to odstránilo čierne bodky ale aj chlpky na tvári :D čakám ktoré ráno sa zobudím ako polovičná opica :D

10 gabcaticha gabcaticha | Web | 30. května 2016 v 14:44 | Reagovat

[9]: Je pravda, že mě to taky trosku vytrhlo chloupky. :D

11 Monica. Monica. | Web | 30. května 2016 v 17:02 | Reagovat

S černými tečkami mám poměrně problém, ale jsem strašně líná proti tomu něco dělat, fakt je to se mnou složitý :D

12 werangummi werangummi | Web | 30. května 2016 v 18:18 | Reagovat

Slyším o tom poprvé, PetruLovelyHair nesleduji, každopádně, zaujalo mě to už podle obalu. Za tu cenu, která je opravdu skvělá, se to určitě vyplatí vyzkoušet. Ještě o tom popřemýšlím, každopádně, kdybych na to někdy, až si budu něco objednávat, narazila, vzpomenu si na tebe, děkuji za tip :)
Jinak, spřátelím moc ráda, už jsem si tě napsala :)

13 Elly Elly | Web | 30. května 2016 v 22:16 | Reagovat

Já právě přemýšlím, jestli zkusit nebo ne:D

14 gabcaticha gabcaticha | Web | 31. května 2016 v 9:58 | Reagovat

[13]: myslim ze stoji za to to vyzkouset. :-D

15 Paige Douglas Paige Douglas | Web | 1. června 2016 v 16:16 | Reagovat

Póry sa mi niekedy robia a je to veľká otrava :-x ale možno to niekedy vyskúšam :)

16 gabcaticha gabcaticha | Web | 1. června 2016 v 17:48 | Reagovat

[15]: Tak buď ráda, že jenom niekedy. :D Už se těším na léto, to se mi pleť vždycky zlepší.

17 Kája Kája | Web | 3. června 2016 v 23:18 | Reagovat

Na černý tečky bych něco účinného potřebovala.. stále hledám. Tuhle jsem si koupila na zkoušku další peeling od Nivei, tak třeba ten už konečně bude ten pravý!

Jinak Ti to moc sluší s tím uhlím na obličeji, Gábi :-D  :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama