The Hunger Games |filmová recenze

14. srpna 2016 v 14:07 | gabcaticha |  recenze
Ahoj ahoj, po delší době se ozývám. Bohužel sem neměla žádný nápad na článek.
Včera, když jsem se koukala na telku, tak mě to napadlo! Včera totiž dávali The Hunger Games Síla vzdoru 1.část a jelikož tuhle sérii filmů naprosto miluju, tak jsem se rozhodla vám ji
zrecenzovat.




Musím říct, že jedničku sem zhltla jedním dechem nebo jak se to říká.:D A to samý první část Síly vzdoru. Jelikož nejsem filmofil, tak sem ňáko neměla potřebu se kouknout na 3.díl, a tak jsem ho včera viděla podlouhý době od jedničky.
Musím říct, že mě to neskutečně překvapilo a utvrdilo, že Hunger games miluju! Hned po zkouknutí prvního dílu se HG stalo mým nejoblíbenějším filmem. Ty efekty, ta myšlenka no prostě dokonalý!
Nebudu vám tu popisovat o čem to je, protože to stejně už většina zvás viděla a nebo četla knížku. Ale jestli je tu někdo kdo ještě ne třeba jako já :D tak se na to koukejte mrknout. Nebudete litovat!


Ve shrnutí. Jednička ta mě neskutečně dostala, fakt perfektní!! Dvója ta už byla trochu slabší, respektivě mi přišla stejná jako jednička a taky kuli tomu, že jsem moc nepochopila ten konec. Trojka 1.část znova perfekto, stejný dojmy jako u jedničky. Prostě samý překvápka a napínání. A druhá část? Tak tu jsem ještě neviděla a nemůžu se dočkat soboty až ji budou dávat!! Takže pššt neprozrazovat! :)


Jinak tohle je spíš článeček, kde chci zjistit jaký názor máte na sérii vy, a taky jakou postavu máte nejradši. Za mě je to Cinna, Katniss a Haymitch.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Monica. Monica. | Web | 14. srpna 2016 v 22:46 | Reagovat

Mně se mnohem víc líbily knížky. Ty mě opravdu dostaly, filmy jsou sice taky moc pěkný, ale na mě občas až moc drastický :D ale je fakt, že HG je jedna z mála sérií, která mě fakt baví :)

2 Slečna P. Slečna P. | Web | 15. srpna 2016 v 19:40 | Reagovat

Knihy jsem četla a filmy viděla. Těžko říct, co se mi líbilo víc, každé mělo něco do sebe!

3 gabcaticha gabcaticha | Web | 16. srpna 2016 v 8:44 | Reagovat

[1]: Já knížky nečetla a už se mi do nich nechce. Já ctím pravidlo nejdřív knížky, pak film. Protože když první vidim film, tak uz si tu knizku predstavuju uplne jinak-podle filmu. Ale ve filmu se mi líbí, že tam sou znazorneny ty effekty, ktery  knizce nejsou a ani si je neumim představit. :)

4 Werangummi Werangummi | Web | 22. srpna 2016 v 9:50 | Reagovat

Hunger Games patří k mým nejoblíbenějším filmů, tuhle trilogii mám hrozně ráda. Na všech, kromě jedničky jsem byla v kině a musím říct, že jsem to opravdu prožívala a když umřely moje oblíbené postavy, tak jsem si i pobrečela. Jestli jsi u dvojky nepochopila ten konec, doporučovala bych ti předčíst si knížku, protože já to díky nim všechno lépe pochopila. I když samozřejmě chápu, že když jsi viděla první film, ta už se ti nechce číst kniha, tak to mám s Harrym Potterem :D
Skvělá recenze, strašně se mi líbí ty gify, co jsi tam dala, srdcovka <3

5 Sára Sára | Web | 23. srpna 2016 v 8:27 | Reagovat

O hunger Games slyším poprvé. Asi je to tím, že nemáme televizi a nechodíme do kina. Zkusím se podívat, zda se na to dá podívat někde na internetu. Já nedávno viděla film 8 hrozných a také se mi to moc líbilo

6 Karolína Karolína | Web | 23. srpna 2016 v 21:45 | Reagovat

O Hunger Games jsem četla tolik recenzí i slyšela doporučení od kamarádek a stále mě to nějak neláká. Já nevím, přijde mi, že to nějak není pro mě. :) Podle ukázek to vypadá docela dobře, ale koukala jsem se nedávno jen na útržky a zatím mě to moc neuchvátilo. Asi bych si to někdy měla KONEČNĚ pustit a dát tomu druhou šanci. Třeba se mi to zrovna začne líbit! :)

7 MILKONAIRE MILKONAIRE | Web | 26. srpna 2016 v 12:29 | Reagovat

Film je strašně emotivní, ale nejen tento díl, úplně všechny se jim moc povedly :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama